26 september 2009

Lördag förmiddag

Idag fick dagen inledas med en ipren..... Vaknade med en dundrande huvudvärk som jag inte riktigt förstår vart den kom ifrån. Nu, ett par timmar senare så är den fortfarande kvar om än lite mindre dundrande. Det är lördag förmiddag. En riktig lördag, lugn och slapp. Jag sitter här vid datorn, dricker kaffe och försöker tänka bortom huvudvärken.....känner mig trött trots att jag fått en natt i eget rum. Jossan sitter på sitt rum (surprise!) och läser bok och ser på tv, Johanna ligger och sover. Jens är nere vid havet och kitesurfar. En lugn och skön lördag som sagt - förutom denna huvudvärk. Försvinn!

Snart ska jag bege mig till ridning med Jossan, Johanna hänger på. Det är liksom det hon gör, hänger på! Hon är som en förlängd del av mig, men det är mysigt på ett sätt. Mina små tjejer är liksom med mig alltid, vi är som ett litet gäng! :)

Senare i eftermiddag kommer Sara hit och det ska bli super-duper-kul! Vi som är så dåliga på att få ihop tid då vi kan ses bara spontan-bestämde igår att hon skulle komma hit idag. Hennes sambo ska ha en massa kompisar över på middag, så hon flydde gärna huset! Och det känner man ju igen! :)

Så, om bara denna skithuvudvärk ville försvinna så blir nog detta en riktigt bra lördag!

3 kommentarer:

Kim sa...

Hoppas ni hade det mysigt. Själv har jag mest påpekat i ungefär varje mening att jag kom fyra. Du vet, 4:a! Sa jag förresten att jag kom fyra?

Jennica... sa...

Grattis! :)
Det verkade ju vara jätte-kul! Hade såå gärna velat vara med, men det får bli nästa år istället. Hoppas de kommer att ordna det fler gånger.

Kim sa...

Ja, men alla var så positiva så det tror jag nog. Trapporna var dock inte det jobbigaste, det svåraste var att svänga så mycket och att bromsa in och öka.