11 september 2009

Ingenting

Den här helgen ska Jens har en "ingenting-helg" tillsammans med två kompisar. Det innebär just det, att de ska göra ingenting! Inget duktigt och nyttigt i alla fall - för det de kommer att göra är att spela dataspel, x-box, äta gott, dricka gott och se på film och prata. De ska bara vara här hemma och mysa runt. Det låter helt underbart tycker jag, och jag tror jag ska planera in en sådan helg tillsammans med mina vänner! Fast vi skippar spelandet och ersätter det med en massa härligt prat och långa promenader, vin, drinkar, god mat, kanske en bastu......bara sånt mys som vi gillar.

Den här helgen blir i och för sig ganska lugn för mig med, eftersom jag och tjejerna ska bo hemma hos mina föräldrar. Så det blir inte så mycket duktigt och nyttigt för mig heller. Ikväll ska vi hem till Maria, som är sambo till en av killarna som ska hem till oss, och äta kvällsmat med tjejerna. Det ska bli jätte-mysigt! Det var länge sedan vi sågs och de har ett så fint hus som de renoverar, ska bli kul att se hur det har blivit.

I morgon är det ridning som vanligt, men sedan är det bara hemma-mys som gäller för oss med. Hemma mys hos mamma och pappa vill säga, vilket ju blir lite extra mysigt. På söndag finns lite planer på att träffa min kompis Monika på eftermiddagen, Jossan kanske ska leka med sin kompis, vi får väl se. Tja, det blir ju en riktigt skön helg för mig med!

Jag kommer inte att ha datorn med mig, utan jag kommer att blogga från telefonen! Hoppas det funkar. Lite abstinens utan datorn får man ju allt! :)

Inga kommentarer: