25 augusti 2009

Knas-dag

Vilken knasig dag det blev idag. Den inleddes med att jag var extremt trött och orkade bara se till att Johanna hade det bra, inget mer. Satt mest rätt upp och ner och kände mig hängig. Sedan kom Jossan hem och vi åkte till tandläkaren, och då började jag känna mig lite krasslig. Inget allvarligt, men lite huvudvärk och den där känslan man får i kroppen då man känner att något är på gång. Ville helst av allt ignorera det, då jag verkligen inte har tid att bli sjuk nu.

Väl hemma så åt vi lite och jag fick vilat en liten stund. Det gjorde faktiskt gott och jag blev piggare. Bestämde mig för att göra något "duktigt" så att jag trots allt kände mig nöjd med dagen, så jag putsade fönster. Det blev alla på baksidan, både inne och ute plus uterummet. Såå skönt att få det gjort! Det behövdes verkligen, och det känns bra att det är gjort till dopet. Ingen nödvändighet, Johanna blir nog döpt ändå :) men det är ju alltid kul att ha det lite fint när man får gäster.

Nu ligger Josefine och läser och Johanna sitter och sprallar i sin babysitter. Hon är inte helt nöjd utan vill nog sova snart, hon är lite gnällig och troligen inte helt frisk. Lite förkyld eller nåt. Jossan har dundrande huvudvärk och jag och Jens känner oss också lite krassliga som sagt. Tjohej vilken ynkans familj vi är just nu! :)

Inga kommentarer: