28 augusti 2009

Bokklubb i kolonin

Igår var jag på bokklubben och denna gången var vi hos Mia som har skaffat en kolonilott. Hon bor i en etta i stan så detta var ju perfekt! Ett jätte-gulligt litet hus på 40 kvm, en gul liten trästuga med vita knutar. Extremt idylliskt! En fin liten trädgård fanns till och det var helt perfekt för en person - och två lyckliga hundar som sprang omkring.

Vi hade en jätte-mysig kväll och satt ute och åt god mat och pratade. Tyvärr pratade vi inte så mycket om boken denna gången eftersom bara Mia själv läst den! Nu berodde inte detta på att vi andra varit slöa och lata, utan vi fick helt enkelt inte tag på den! Mia hade lånat det på bibblan och inte tänkt mer på det, men den gick inte att köpa i bokhandeln, inte på något antikvariat, den fanns inte på nätet och inte på något av de bibliotek som ligger i min närhet. Så, hon fick berätta för oss istället! :)



Nästa gång är det min tur att välja bok. Jag valde "Mig äger ingen" av Åsa Linderborg, den har jag varit nyfiken på ett tag. Men tyvärr hade två redan läst den, så det blir till att hitta en annan. Har ni något förslag? Enda kravet är att boken måste finnas i pocket.

2 kommentarer:

Maria sa...

Har du läst "Flickan från ovan" av Alice Sebold? Den kan jag verkligen rekommendera.
Hoppas dopet blir bra!

Jennica... sa...

Hej Maria,
Det var ett tag sedan!
Tack för tipset! Ska genast kolla in den boken, har inte läst den. Det är alltid kul att få tips om nya böcker man inte läst.
Ja, vi får hoppas att dopet blir bra, men det tror jag nog. Nu är allt förberett så att vi bara kan mysa i morgon.