12 juli 2009

Mammabloggarna

Mammabloggarna är ett alldeles nytt nätverk för bloggande föräldrar. Här kan man få tips, stöd och hjälp rörande allt som har med bloggande att göra samt att man även får en tillhörighet i ett nätverk där man kan marknadsföra sin egen blogg. 

De som har startat upp Mammabloggarna är själva föräldrar och har bloggat i flera år. De har byggt upp nätverket utifrån sina egna behov, kunskaper och erfarenheter. Mammabloggarna ägs av Innonova AB.

Idag finns det fyra fasta bloggare på siten men man vill utöka med en till, och nu har man dragit igång en tävling för att hitta denna person. Det går till så att man ska presentera sig och sin blogg, samt skriva om vad Mammabloggarna är för något i ett inlägg i sin egen blogg. Det man vinner är att man blir Mammabloggarnas bloggerska under 1 år. Man får även eventuella reklamintäkter av annonser som de säljer direkt till min egen blogg. Och inte minst, man ingår i ett nätverk som dagligen har tiotusentals besökare!

Så - det här är Jag och min blogg Jennicas Rosa Liv!!

Jag heter Jennica, är 38 år gammal och MAMMA till Josefine 9 år och Johanna snart 4 månader och sambo till Jens. Jag bor i hus med stor trädgård i ett område som ligger i skogen på den skånska västkusten. Nu är jag mammaledig men annars arbetar jag som projektledare.

Förutom att vara mamma till våra tjejer och sambo, så är jag även "bara" Jennica. Det vill säga en tjej som har drömmar om att starta eget, som just nu kämpar med de sista graviditetskilona, som försöker komma igång med träningen, som älskar att läsa böcker, som pysslar mycket (gör smycken och kort bland annat), som lever med konstant dåligt samvete över strykhögar och ogräs i rabatterna, som drömmer om en walk-in-closet........tja, det vanliga! :)

Min blogg heter Jennicas Rosa Liv och den handlar om mig, mitt liv, min familj och allt som gör livet riktigt rosa. För mig är allt som jag bryr mig om, känner för och tycker är fint - rosa! Jag bloggar när och var som helst och mina inlägg är ibland väl genomtänkta, men allt som oftast är de spontana och är skrivna direkt från hjärtat. Jag tror att min blogg speglar vem jag är ganska så väl!

Jag började blogga för att på ett enkelt sätt uppdatera våra föräldrar med vad som är på gång i vårt liv, samt att kunna visa bilder på barnen. Därifrån har bloggen blivit ett av mina största intressen och nu är det en helt naturlig del av vardagen! :) Jag tror att jag hade passat hos Mammabloggarna för att jag lever ett hyfsat vanligt liv som många kan känna igen sig i. 
Jag hoppas att vi ses igen!

// Jennica

Inga kommentarer: