26 juli 2009

Kitesurfing

Idag blåser det perfekta kitesurfing vindar, dvs det blåser mot land. Så idag har Jens en kitesurfing dag! Vi har ett riktigt tillhåll för alla kitesurfare precis nedanför oss, vilket ju är kanon för Jens. Ja, för oss andra också när vi vill komma och titta på!

Det är ju inte så länge sedan Jens började kitesurfa men han är redan jätte-duktig, tycker jag. Han åker långa sträckor och idag tränade han på att vända, inte helt lätt att styra den stora draken i vindarna.


Här är det Jens i mitten av bilden och hans drake är den som är till vänster.




När man vilar och är sugen på att fika är det bara att krypa in under draken för att skula för blåst och eventuellt regn. Som ni ser så är de berömda kanelgifflarna med, de är inte bara strandfika och dykfika - nu är de även den ultimata kitesurfingfikan! Vi är ganska galna i kanelgifflar i vår familj! :)


Blåsigt som sagt!

2 kommentarer:

Lotta svarmor sa...

Har blaser det ocksa, men ingen fara for regn precis. Vi har faktiskt haft en heldag vid poolen idag. Riktigt skont! I ovrigt har vi ju det precis sa bar som man kan ha pa NAxos. Ikvall blir det nog en fiskmaltid pa nagon lokal restaurang.

Kramar
Frank o Lotta

Jennica... sa...

Åhhh, så härligt!!! Är riktigt avis på er. Sköt om er! Kramar!!