21 juni 2009

Saker till Johanna

Johanna har börjat intressera sig för omvärlden! :) Hon tittar på allt som kommer i hennes väg och hon har börjat gripa efter saker, även om det för tillfället är ett ganska till synes planlöst viftande. Men det är på gång! Detta innebär att hon inte bara nöjer sig med att äta och sova, eller att bara sitta och titta i sin babysitter.......det ska hända lite mer nu. 

Därför är min plan att i veckan handla ett par leksaker till henne, först och främst ett babygym där hon kan ligga och titta på roliga saker och träna sig på att ta efter dem. Lite roligare än att bara sitta i babysittern. Var inne på Babylands hemsida och där fanns flera fina saker!


Här är ett jätte-gulligt babygym med muminfigurer! Det verkar mjukt och gosigt att ligga på, där är flera figurer och mumin är ju söta!

Hittade också denna vagnleksak med mumin, ni vet en sån där man hänger över vagnen som bebisen kan titta på och röra.

En mobil över skötbordet skulle jag också vilja här, även det fanns med mumin!

Det fanns även en väldigt söt mobil med Spöket Laban!



Såg också en fin skötväska! Förutom att den var rosa och fin så verkar den väldigt smart. Den har en massa fack, både invändigt och utvändigt samt nyckelhållare, mobilväska, våtserviettbox, vattentätt fack för blöt kläder och skötunderlägg. Verkar smart.....och så är den ju rosa! :)

2 kommentarer:

Kim sa...

Jag kan verkligen tänka mig att Lina känner sig nöjd med den Mumin-fördelningen! =)

Jennica... sa...

Ahh, så hon är mumin-fan?! Men det var ju verkligen gulliga saker, så jag förstår henne!