25 juni 2009

Härlig sommardag och kväll!

Igår hade vi en härlig sommardag! Det var strålande sol och klarblå himmel. Visserligen blåste det lite, men inte så farligt. Jossan hade sin kompis Rebecca här sedan dagen innan, men något tältande i trädgården (som var planen) blev det inte! Det prasslade tydligen överallt och var "skitläskigt"!! :)

Vi bestämde oss för att gå ner till de badsjöar som ligger i närheten av där vi bor. En chansning eftersom det blåste och vi hade ju strandbesöket i Lomma färskt i minnet. Men det blev ett par superhärliga timmar, men bara lite skönt fläktande. Jossan och Rebecca badade, paddlade med plastbåten, fångade småfisk och picknickade. Jag hade ju gärna legat och solat lite, men fick ha uppsikt över tjejerna plus att den lilla tjejen tyckte det var trist att ligga själv och titta i vagnen. Men oavsett, så var det en mysig dag!

Tjejerna på båttur!

På eftermiddag skulle Jossan klippa sig, och denna gången åkte jag med henne till frisören. Detta är ju annars något som hon gjort med sin farmor och farfar ända sedan första gången hon skulle klippa sig. Vi var lite oense om hur mycket som skulle åka av, jag ville gärna att hon skulle klippa en rejäl bit.....men det slutade med att hon fick bestämma så det blev bara ett par cm. Det är ju trots allt hennes hår.... En fin inbakad fläta i luggen fick hon, så himla söt blev hon!!

Fina Jossan!



På kvällen åkte vi in till Lund och åt middag på en italiensk restaurang med hela Jens familj. Jätte-mysigt!! Vi firade Jens svåger som har fyllt år. Vi satt ute på en mysig innergård hela kvällen och det var en så ljummen och skön kväll. Fantastiskt goda pizzor åt vi! Kanske inte så mycket GI över dem, men goda var de. Sådär fräscha som de kan vara, inte sådär sunkiga med massor med flottig ost över som de tyvärr ofta är. Det blev en riktig höjdarkväll! Jossan hade kul med sina kusiner och Johanna njöt i farmors famn och sedan sov hon gott i vagnen. Vi klarade till och med av en måltid utan att kräka ner hela restaurangen! :) Det kändes bra, förhoppningsvis kan det bli några fler sådana mysiga restaurangkvällar i sommar!

Inga kommentarer: