29 juni 2009

Det verkar funka!

Har ätit GI enligt Paulún sedan i fredags och det verkar funka - har gått ner 1 kg till! :) Nu har jag fem veckor på mig att gå ner 3 kg till, vilket är mitt delmål. Efter det har jag ytterligare 5 kg till, sedan är jag mer än nöjd! 3 kg på fem veckor, det borde definitivt inte vara omöjligt tycker jag. Har jag riktig tur så kanske det kan bli ytterligare 1 kg......men jag ska inte ta ut något i förskott!

Vi har lagat väldigt goda recept, som är annorlunda mot vad vi brukar laga för mat. Kul! Väldigt nyttigt, mycket grönsaker och frukt. Känns bra! Igår var det efterrätt (!), varm fruktsallad med lite lite riven mörk choklad över. Fatta vad gott!! Vi satt och åt på framsidan och Jossan satt på sitt rum och tittade på tv och åt Toblerone, precis bakom där vi satt! Medan jag satt där ute och sög i mig varje litet mini flarn av mörk choklad så satt hon och retades bakom fönstret och tuggade njutningsfullt i sig ett helt Toblerone! Himla unge! :)

Men det är tur att man får en liten kick i form av att man faktiskt går ner lite, annars hade det varit för trist....när jag nu anstränger mig så. Nyttig mat, ibland lite mat, inget vin (fast vi fuskade faktiskt igår....) och powerwalks. Det hade varit orättvis annars. Så - kämpa på!!

3 kommentarer:

Kim sa...

Vad duktig du är! Heja Acka!!

Jennica... sa...

Tack!! :)

Jens sa...

Ja, det verkar funka. Trots att vi har ätit stora frukostar med smoothies, äggröra och fruktsallader... så ligger jag kvar på min nya match-vikt 73,5 kg! Så om man minskar portionerna något så skall jag nog också kunna komma ner 3,5 kg till... bara för att det hade varit fräckt att väga 70 kg en sista gång i livet :)