25 juni 2009

Dagens plan

Idag vet jag inte riktigt vad vår plan är. Vill ju egentligen få lite sol, men kan inte riktigt bestämma mig vad det är för väder. Det blåser jätte-mycket och det finns inte så mycket lä att uppbringa. Jens föreslog stranden eftersom det blåser frånlandsvind och då brukar man kunna hitta lä. Men Jossan gillade inte det förslaget, tanken på att vara ensam på stranden med mamma och lillasyster lät nog inte så lockande. Jag är också lite tveksam, det är ingen blå himmel idag, mycket moln och solen lyser inte sådär klart, lite disigt. Hm.....vi får väl se. Kanske blir det en tur till Malmö och inhandling av babygym istället.

I eftermiddag ska vi till veterinären igen med Tarzans öga (vår kanin). Det blev mycket sämre i helgen och vi ville kolla upp det igen. Men nu när jag var ute och gav honom mat och tittade till honom så såg han mycket bättre ut. Till och med den hemska svullnaden har lagt sig, så vi kanske inte behöver åka iväg. Vi får väl avvakta och se.

En storhandling på Maxi ska vi också klämma in, men det blir nog ikväll tror jag. Nej, klockan är rätt mycket och det är nog dags att ta itu med den här dagen. Än så länge har vi bara hunnit äta frukost, rädda våra tomatplantor undan blåsten in i uterummet och tvättat en tvätt. Rätt ok det med ändå! :)

Inga kommentarer: