27 maj 2009

Fönstershopping

Var en sväng på Center Syd efter vårt besök på BVC. Det blev lite "fönstershopping", fönster inom "fnuttar" eftersom jag ju självklart var inne i butikerna! :)

Det blev några mentala önskelistor, hittade som vanligt en hel del som jag ville ha. Inga kläder dock, men enbart för att jag inte tittar på det! Tänker inte köpa några kläder i den storlek jag drar just nu, jag vägrar. Vågar inte ens titta, för jag vet att jag kommer att hitta så mycket fint! :)

Däremot hittade jag fina skor! De har öppnat en ny skobutik, någon form av lågprisaffär, Deichmann Skor......lite trist, hade varit mycket roligare med Bianco eller något sånt. Men de hade faktiskt lite kul grejor ändå, ingen direkt kvalitet men helt ok sommarskor, de behöver ju bara hålla en säsong. De hade i alla fall ett par jätte-fina helt enkla svarta ballerinaskor, tror det var skinn faktiskt, kostade bara 229:-. De hade också jätte-fina handväskor i tyg i fina färger, bara 149:-. Hittade även ett par svarta ballerinor på Din Sko.

Var också inne en sväng på Panduro Hobby och där skulle jag kunna handla hur mycket som helst! Massor med fina papper och dekorationer för att göra kort. Och så har de en ny typ av armband man kan göra, som är väldigt inne nu enligt modetidningarna. Nämligen makramé armband, jätte-fina faktiskt. Hade varit kul att lära sig hur man gör det.

Hittade också flera böcker som jag ville ha: 
"Lyckan är en sällsam fågel" av Anna Galvada
"Ängelns lek" av Carlos Ruiz Zafón
"Drottningoffret" av Hanne-Vibeke Holst
"Betong: en gjuten hobby" 
"Boktjuven" av Markus Zusak

Hm.....farligt att gå i butiker.....man vill bara ha och ha och ha......

Nu är det hemmamys med mina tjejer!! Den lilla ligger och "morrar" i sin babysitter, hon har lite lustiga ljud för sig! Den stora äter plättar och snart blir det förhör på matteläxan!

2 kommentarer:

Kim sa...

Vad du har mysigt hela tiden! Alldeles avis blir man!

Jennica... sa...

Försöker verkligen göra allt som jag känner för, i lugn och ro!