16 april 2009

Vindåkra gård

Jag tänkte göra lite reklam och berätta om Vindåkra gård! Det är en gård som ligger precis utanför Malmö, efter Svågertorp, som en gammal vän till mig driver tillsammans med två vänner. Såhär beskriver de själva gården och det de erbjuder:

Vindåkra gård är en fyrlängad skånegård med vitkalkade väggar, bjälkar i taken, en innergård med kullersten och ett bedårande japanskt körs-träd i mitten.
Här vill vi erbjuda en annorlunda upplevelse, full av värme, fräschör, enkelhet och design. Helt enkelt 100% känsla!
På vindåkra gård brinner vi för att ge dig en känsla av lugn och harmoni. Vi vill helt enkelt erbjuda en oas där du kan njuta av gott kaffe och god fika, vackra blommor och konst.
Dessutom, sist men inte minst – en helhetsupplevelse med inredning, design och kläder i det dressingroom som vi och iiSA of Malmö har byggt upp tillsammans. Förutom café, blommor, kläder, inredning och konst så erbjuder vi också möjligheter till möten och temakvällar med allt från champagneklubb till blomsterkurser, kaffe-, te- och ostprovningar.


Visst låter det fantastiskt mysigt!! Det låter som något som jag gärna hade velat göra och syssla med själv. Jag måste åka dit och titta och träffa Tina, som jag inte träffat på många många år. Vi spelade badminton i samma klubb och umgicks en del för ungefär.....jätte-länge sedan.....*viskar* 15 år ungefär! :)

Den 1 Maj öppnar de!

www.vindakra.se

2 kommentarer:

Kim sa...

Jag visste inte att du hade någon kontakt med dina badmintonkompisar, där ser man!

Jennica... sa...

Det har jag inte heller....egentligen. Jag hittade Tina på Facebook för ganska länge sedan. Vi har inte mailat eller pratat, men jag har fått info om Vindåkra av henne. Tror hon skickat ut till alla kontakter, så så mycket mer än så är det inte. Men det hade varit kul att åka dit och träffa henne!!