21 april 2009

Rosa scooter!



Igår när jag var på ICA Maxi och handlade så såg jag denna underbara rosa scooter! Det var första pris i en tävling anordnat av något kosmetikamärke. Visst är den jätte-fin!! :)

Men ärligt talat.....vem är med i dessa tävlingar? Och vem vinner? Jag känner inte en enda människa som har vunnit något i denna typen av tävlingar. Ni vet sådana där talonger som hänger lite överallt i butiker och varuhus. Man ska skriva en motivering på max 20 ord till varför just jag ska vinna, en slogan eller liknande. Och ofta är det fina vinster!

På tv nu så finns det en tävling som handlar om sångerskan Taylor Swift, man kan vinna en resa för två inklusive hotell till New York plus att man får gå på hennes konsert. Det är ju en kanon-vinst och frågan man ska svara på är enkel. Men vem är med i denna tävling och är det någon som vinner egentligen?

Har ni vunnit något i en sådan tävling eller känner ni någon som har det? Bara en stilla undran såhär en tisdag eftermiddag.....

6 kommentarer:

Kim sa...

Ja, en gång vann min storasyster en BO-tv! ;) Fast det var iofs inte i en sådan tävling... =D

Maria sa...

Jaha minsann, en gång vann min kompis Åsa en sån tävling. Det var när Kronprinsens köpcentra invigdes, du vet när det var lite klädaffärer mm där i några år. Hon skrev en käck slogan och vann presentkort på typ 1000 kr i en av butikerna.
Tycker att du gör helt rätt i att passa på att ta det lika lugnt som Johanna nu när hon är så liten, tids nog blir det full fart i alla fall! Och du kan ju inte ha dåligt samvete för att du sover/slappar på förmiddagen om du är vaken flera timmar på natten. När Ellen var bebis tror jag inte att jag gick upp förrän vid 10-tiden de första 3 månaderna :-). Njuuut av mystiden med bara henne! Stor kram

Jennica... sa...

Kimman: Ja, det har du ju rätt i! Det hade jag glömt! hahahaha!!! Fast det var på en Bingolottsjulkalender....och så var den alldeles gul, hemskt ful! :)

Maria: Där ser man, då finns det alltså folk som vinner ändå! :) Klokt av dig att inte gå upp förrän 10! Det är såå lätt att säga till andra.... :)

Anonym sa...

Som motivation för att vinna den Rosa scootern kan du väl använda ditt Bloggnamn. Det räcker väl.
Vem skall vinna en Rosa scooter om om innehavaren till "Jennicas Rosa Liv".

tycker i alla fall
Pappan

Anonym sa...

Hej! Ville bara berätta att jag just har vunit en sån rosa scooter!
Carina

Jennica... sa...

Hej Carina,

Grattis till din ROSA scooter! Riktigt avis på dig. Kul att höra att någon faktiskt vinner de här fina priserna, jag har varit lite skeptisk! ;)