29 april 2009

Fika och läkarbesök

Idag har det varit sommar ute! Soligt och varmt - härligt!! Jag har varit hos Monika och fikat, vi satt ute på hennes terass och njöt i solen. Johanna sov gott och hennes lilla Maja badade sina små badankor i en balja med vatten. Helt sanslöst väder med tanke på att det bara är April!

Vi fick låna en babysitter vilket är perfekt. Johanna kommer väl att börja tröttna på att bara sova och äta så smått, och då är ju en babysitter perfekt. Hon kommer upp lite och kan se sig omkring samtidigt som den är så skön att hon kan slumra till om hon vill.

Hon ser ju ganska så nöjd ut! :)


Efter denna mysiga förmiddag hämtade jag Jossan och vi åkte till barnläkargruppen. Det var dags för återbesök för att se om hennes mage blivit bättre. Tänk att det var två månader sedan vi var där första gången! Och hennes mage har faktiskt blivit bättre, enligt henne själv och det är ju bara hon som kan känna det. Hon ska fortsätta äta det pulver som är lite laxerande över sommaren för att det ska bli ännu bättre. Så, vi är på rätt väg, skönt!

Efter läkarbesöket gick vi på Wayne´s coffehouse och fikade. Festis och stor chokladmuffins för Jossan och lite kaffe till mig. Och Johanna bara sov och sov.....



Nu har vi ätit middag och Jossan ligger och läser och Johanna sover....igen! Men hon börjar väl vakna till liv snart för lite välling. Jens är ute och cyklar! Bokstavligen alltså! :) Han ska kolla upp en bra cykelväg till tågstationen så att han kan cykla dit på morgonarna. Han har kanske fått sin bil såld nämligen och då måste vi lösa morgonlogistiken på bästa sätt. Jag kan ju köra honom dit, men det är ju bra om han även kan ta sig dit på egen hand.

Nej nu vaknar Johanna och det är dags för mat!

2 kommentarer:

Kim sa...

Var det verkligen Wayne's? Ser tokmycket ut som Gruppens stammishäng Coffehouse by George där jag och Taina lyckats gör vår lunch till en standardmeny! :) Pannkakor och kaffe! Vad bra att Jossans mage är bättre!

Jennica... sa...

Jo du, det kan det nog vara! Ute vid Sparta?