20 mars 2009

Tjej-mys!

Igår var det tjejmys för hela slanten! För det första så var Jossan hemma hela dagen eftersom det var studiedag. Vi fick en lugn och skön morgon och sedan åkte vi till Lund för att hälsa på min kompis Monika och hennes lilla Maja som precis fyllt 1 år.

Jätte-mysigt att träffa Monika, vi har alltid så mycket att prata om. Maja är en riktig goding och Jossan var super-go som vanligt. Inte sådär jätte-kul att vara borta i flera timmar när jag bara sitter och pratar. Men hon roade sig själv medan Maja sov - hon tittade på film och spelade Nintendo. När Maja vaknade så gosade hon med henne, så mysigt att se! Hon kommer att bli världens bästa storasyster!

Vi stannade ända till eftermiddagen och innan vi körde hem så tog vi en liten snabb runda på stan. Vi skulle ju köpa nya hälinlägg till henne. Vi hittade ett par som verkade bra, får väl se om de funkar för henne. Så fort vi har köpt nya vårskor så ska vi limma fast dem där, de åker nämligen bara runt i skorna. Hann med att köpa en namnsdagspresent till henne också, det blev den nya Sigge-boken. Det är en favorit, böckerna om hästen Sigge. Hon läste ut över halva boken på kvällen!! :)

På kvällen åkte jag in till Helsingborg och träffade Sara! Också super-super-mysigt!!! Det är extremt sällan som vi ses utanför jobbet och med lite tid att hinna prata. Får ta oss i kragen och göra det oftare. Vi åt middag på en jätte-mysig liten italiensk restaurang, väldigt anspråkslös och mysig med jätte-god mat! Vi åt pasta med venusmusslor och så tog jag en semifreddo till efterrätt medan Sara mumsade på en mascarponecreme med chokladsås. Muuums!!!! Som sagt, mysigt ställe. Kyparen(/ägaren?) pratade en del med oss, speciellt efter att han sett min mage. Berättade om sina barn och sin fru. Sedan helt plötsligt så satte han och kocken sig och åt kvällsmat i restaurangen och drack vin! :)

Super-mysig dag med bästaste vännerna! :)

3 kommentarer:

Kim sa...

Vad du myser runt! Själv spenderade jag gårdagen med att hysa vissa agg mot CSN. =)

Jennica... sa...

Usch ja, de där....... Borde också ringa dem..igen! Ska försöka få dem att fatta att jag vill göra en större inbetalning, men det verkar inte gå när man har autogiro?!?!

Kim sa...

Knasputtar! Själv hade jag en "jätteinkomst" 2007 som överstiger fribeloppet, så jag var tvungen att bevisa att alla de pengarna kommer ifrån andra halvåret (då jag inte pluggade) så nu har jag rotat fram och kopierat alla lönespecar, inkomstdeklaration och andra bankpapper som kan vara till hjälp. Tur man har koll på sina grejer iaf! Lite tradigt att behöva betala tillbaka hela sitt studiemedel annars...