19 mars 2009

Sol, sol, sol!!

Super-fint väder ute, fast kallt som bara den! Sitter här i köket och spanar ut och hör fåglarna kvittra som besatta av lycka. Jossan sitter och äter frukost på sitt rum, lite lyx idag. Hon är nämligen hemma för det är studiedag! Hmmm, det där hade jag helt glömt! Studiedag har tidigare inneburit att hon åker till skolan som vilken dag som helst fast hon har inga lektioner. Ingen skillnad för oss med andra ord. Men nu är hon ju helt plötsligt hemma när hon har studiedag, inget fritids alltså! Jätte-mysigt!!
Det känns så skönt att kunna ge henne lite ledig tid! Det kommer ju att bli så mycket mer av det nu, både när det gäller studiedagar, lov och alla eftermiddagar vi kommer att ha tillsammans. Igår kom hon hem med skoltaxin och efter lite mellis och matteläxa så mös hon framför tv'n och sedan gjorde vi lite kort tillsammans. Hur mysigt som helst!! Hon är såå värd det efter alla år på dagis och fritids. Inte för att hon lidit precis, men det känns bra att även hon kan dra nytta av min mammaledighet!


Pyssel, pyssel, pyssel!!

Om en timme ska vi åka in till Lund och träffa min kompis Monika och hennes lilla Maja, som fyllde 1 år i lördags. Ska bli mysigt att träffa dem och fika lite. Ikväll ska jag träffa Sara och det ska också bli super-mysigt!! En riktig tjejkompis-dag - och de kan man aldrig få för många av!!!

2 kommentarer:

Kim sa...

Så mysigt ni verkar ha det! Lite avis blir man allt!

Jennica... sa...

Ja, det är inte dumt det här faktiskt. Känns lyxigt att kunna göra lite vad man vill! Får väl se hur det blir sen.... :)