31 mars 2009

Phu.....det blev lugnt!

Idag har det varit mycket gråt....en lugn förmiddag visserligen, men mitt på dagen ungefär brakade det loss. Inget var bra, magen knep och Johanna ville bara ligga i min famn. Gallskrek om jag la ner henne.... Mamma och pappa kom och hälsade på, det var mysigt och mamma tog över bärandet en stund. Sedan, efter lite mat, så kom hon riktigt till ro i min famn. Jossan kom hem och hade sin kompis Linnea med sig, fullt ös! Pjätt, studsa studsboll och allmänt fara omkring!

Nu har mamms och papps åkt hem, Jossan och Linnea spelar spel på Jossans rum och Johanna sover i sin vagn. Nu skulle jag kunna göra allt det där jag tänkt mig, typ plocka i ordning och planera lite för middagen - men nu sitter jag bara här och totalnjuter av lugnet. :)

3 kommentarer:

Kim sa...

Full rulle i ert hus minsann! För min del är det mest action på nätterna, verkar som om hela världen vill att jag ska vara uppe och jobba mitt i natten. :)

Jennica... sa...

Nejmen, vad jobbigt! Men du har väl bara jour på helgerna? Eller det är en vecka i stöten kanske...?

Kim sa...

Det är en vecka i stöten, så fram till 08.00 på fredag så... Just nu sitter jag och väntar på en grej som jag ska fixa klockan 01.00. Gäsp!