01 mars 2009

Mys-söndag som var lite nyttig ändå!

Jag sov över hos mamma och pappa efter Melodifestivalen igår, de var gulliga och körde oss både dit och hem. I morse hade jag planerat en mysig frukost med dem, men det blev inte riktigt så! Jag vaknade tidigt, men lyckades somna om - och sedan försov jag mig! Fick slänga mig själv och föräldrarna i bilen och så tokköra till centralen och med två minuters marginal hann jag med tåget hem! Har så dåligt samvete för att jag bara försvann sådär.....ibland lyckas man inte riktigt.....

Väl hemma så var det full städning på gång! Jossan hade, under vissa sura miner, städat sitt rum. Jens dammsög hela huset plus slängde skräp och dammade lite, jag städade toaletterna och dammade. Sååååå hiiiiimla skööööönt att få det gjort!!! 

Sedan kom Jens föräldrar på besök, super-mysigt! Vi satt och pratade till skidorna på tv ett tag och sedan var det dags att göra mat. Vi lagade mat alla tillsammans och det är så himla mysigt tycker jag! Det blev "Phad thai", en thailändsk vegetarisk rätt med breda risnudlar, äggröra, morötter, lök, vitlök, broccoli, jordnötssmör och en massa goda kryddor och såser. Det blev riktigt smaskigt!! Efter maten blev det kaffe och så tittade vi på Eagles-konsert i biorummet! 

Super-mysig dag även om den började lite knas.....nu har vi precis betalat räkningar, och det är också en pärs så slutet blev väl kanske också lite sådär. Men mitten av dagen var superb! :)

Inga kommentarer: