07 mars 2009

Bokinköp!

Idag har Jossan varit på kalas på Big Bowl inne i Malmö! Det var hennes "gamla" Lomma kompis Agnes som fyllde år och skulle firas. Hon hade jätte-kul och de var 6 tjejer som bowlade och åt hamburgare, alla de andra var gamla dagiskompisar! Vad de hade blivit stora....men det har ju Jossan med blivit. Det är ju trots allt tre år sedan snart, som de gick på dagis tillsammans!

Medan hon var där så tog jag en tur till Hansacompagniet och strosade runt. Ägnade en hel del tid inne i bokhandeln och fick en hög med mig hem! Det är ju fortfarande rea!


Det blev Millenium trilogin inbunden, har två av de böckerna sedan tidigare i pocket men det är mycket roligare att ha dem inbundna. Och nu kostade de bara 69:- styck! Snygga nya omslag var det också!



Sedan blev det även en pockethög, ni vet....ta 4 och betala för 3. De jag köpte var:
- 'Dubbla slag' av Malin Persson Giolito. Har hört så mycket positivt om den och är mycket nyfiken på om den är så bra som alla säger.
- 'En liten hattaffär på hörnet' av Marita Conlon-McKenna. Vet inget alls om denna, utan får erkänna att jag fastnade för omslaget och titeln!
- 'Berlinerpopplarna' av Anne B. Ragde. Även denna har jag hört mycket positivt om och kände att jag var tvungen att läsa.
- 'Änklingen' av Ray Kluun. Uppföljaren till 'En sorts kärlek' som jag läser nu. Visste inte att det fanns en uppföljare och blev nyfiken på hur det ska gå för Sten och hans lilla dotter Luna.

Så, nu har jag lite att roa mig med när jag ska vara ledig! :)

2 kommentarer:

Kim sa...

Stod också och velade om jag skulle köpa Millennium-trilogin på Maxi, men eftersom jag har en miljard böcker hemma som jag inte läst än så tänkte jag att jag får lugna mig lite. =)

Jennica... sa...

Det är väl samma här, men jag kunde inte låta bli eftersom de var så billiga och dessutom inbundna. Har hur många böcker som helst som jag inte läst....