21 mars 2009

10 dagar kvar...

Idag är det exakt 10 dagar kvar till planerad bebisleverans! 10 dagar......när som helst alltså..... Känns ganska overkligt, blir faktiskt lite nervös när jag tänker på det. Förra gången var ju för det första väldigt länge sedan och för det andra så visste man ju ingenting då. Nu vet man ju lite mer vad som väntar en.....

Men samtidigt så längtar jag! Det är ju det som är så fiffigt, kroppen är smart. Den ser liksom till att man vid det här laget är så trött på att vara stor och tung, att sova dåligt och må sådär lite allmänt kymigt så man längtar efter sin förlossning! 

Nu har jag ju mått fantastiskt bra under hela min graviditet, men just nu så känner jag mig väldigt trött på detta. Känner mig tung, känner mig stor, är extremt trött för i natt sov jag nästan ingenting alls, jag mår illa......det är helt enkelt dags nu! Hoppas det inte dröjer allt för länge.... Tänk om det händer i natt!! Det är ju liksom fullt möjligt....spännande! 

Jossan längtar efter sitt syskon och Jens sa för bara ett par timmar sedan att han längtar jätte-mycket efter vår lilla bebis. Själv längtar jag också - men mest efter att sluta må illa vilket jag gör ganska mycket nu. Och att få tillbaka min kropp! Och efter lilla knytet såklart - undrar vad det blir?!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi längtar alla

Pappan / Mamman

Anonym sa...

Instämmer med mamman och pappan!
Ska ni ha vaggan till Jompe också? I så fall får jag, eller Sofie plocka fram tillbehören.

Jennica... sa...

Vi vill gärna ha vaggan till Jompe också! Det är ju tradition! :) Sedan får han/hon flytta över till spjälsängen sedan.

Kim sa...

Ja, kom igen nu Jompe! Du får kanske förklara för honom att det inte är meningen att han ska ta sig ut genom magen Ackisen?

Jennica... sa...

Ja, vi får kanske ta ett snack! Han/hon bökar och stökar och trycker och har sig mot magväggen. Men något annat händer inte......