15 februari 2009

Söndag

Söndag......det blev en slapp dag. Igen. Hade stora planer, städplaner.....men nej, inte idag heller! :) Hade en mycket trevlig kväll hos våra vänner Roger och Maria igår. De har köpt ett gammalt hus som de håller på att renovera, redan nu var det jätte-fint och när det blir klart kommer det att bli kanon! 

Idag har mina duktiga aktiviteter bestått av en storhandling på ICA MAXI och ett par omgångar tvätt som har körts och hängts. Sedan så fick det vara slut på det duktiga, istället åkte vi alla tre in till Lund och gick på bio! Super-mysigt! Vi såg "Bolt" och vi tyckte alla att den var riktigt bra!! Så mysigt att göra något tillsammans alla tre. 


Väl hemma igen så var det dags för middag och idag skulle det göras Risotto med svamp och lök, allt enligt "Husmorsornas" recept. Jag älskar risotto! Tycker det är super-gott! Men vi har bara lagat det en gång....då tog det ungefär tre timmar....eller nåt sånt...... När andra gör det så påstår de att det tar 20 minuter, det står det även på rispaketet. Idag gjorde vi enligt recept......och det tog ungefär 1 timme, snabbare verkar omöjligt. En massa väntande och rörande är det, och när det är klart ser det ganska oaptitligt ut....en slags gröt, sörja.....men det var gott och tur var väl det!! :)

Vi turades om att röra, och när det var min tur så spelade Jossan och Jens dataspel. Mycket koncentrerade är de! Och Jossan är lite nervös, hon har byggt upp en liten by och just "nu" så blir de attackerade! Då är det skönt att ha pappa till hjälp!



I morgon börjar Sportlovet. Jossans sista lov då hon måste vara på fritids, på väldigt länge. Jag kommer att jobba hemifrån på fredag för att hon i alla fall skulle få vara ledig en dag. Hon kommer också att vara hemma hos bästisen Moa en dag, eftersom hon kommer att vara ledig hela lovet. 

Och i morgon kommer hon vara hemma med Jens......för hon har fått ont i halsen och hostar......suck.....

2 kommentarer:

Kim sa...

Soft söndag! :) Själv har jag bara slöat hela dagen innan det blev middag hos päronen.

Jennica... sa...

Låter skönt det med!