08 februari 2009

Sommarsemestern är bokad!

Igår bokade vi vår sommarsemester! Vi kommer att åka till Sunwing Resort & Spa, Sandy Bay på Cypern! Vi åker i augusti och kommer att vara borta i två veckor! Jag längtar redan! :)

Vi kommer att åka charter och bo på resort, vi är inte speciellt nyfikna på landet och jag tror knappt vi kommer att lämna själva resortområdet! Inte riktigt vår stil, men denna gången prioriterar vi lite annorlunda än vad vi brukar. Denna gången kommer vi förutom Jossan även ha en då 4-månaders bebis med oss! Mycket spännande! Och kul!

Vi har bokat ett sk Happy Baby-rum som ska vara speciellt anpassat för familjer som reser med bebisar. Det finns bebissäng, sulky, skötbord, inhängnad terass på markplan med mera. Allt för att det ska vara så smidigt som möjligt att resa med en liten skrutt. På hotellet finns även massor av andra aktiviteter, för både Jossan och för oss. För henne finns datorer, spelrum, lekrum och på kvällarna så är det barnshower och barndisco (äkta charter som sagt!). För oss finns det spa (lovely!!) och olika träningsmöjligheter såsom gym, fitnesspass, vattenaerobics, tennis, minigolf och en massa annat.

På området finns sex pooler, varav tre är barnpooler. Här finns flera restauranger och barer, minimarket och mycket mer. Jag tror att detta kommer att bli perfekt för oss. Då i augusti kommer vi inte att orka så mycket mer än att njuta av sol, bad, god mat och varandra. Vi behöver inget mer!!






5 kommentarer:

Kim sa...

Ser gött ut! =)

Jennica... sa...

Javisst gör det! Ska du med? :)

Kim sa...

Hade inte varit dumt... sitter dock i Madonna-kö nu... glömde bort det tills 8.57, så lär inte ha en chans att få biljett när jag var så sen men man kan ju testa iaf!

Jennica... sa...

Åhh, lycka till! Det hade varit super-fräckt! :)

Kim sa...

Och jag sitter i kö... zzz...