22 februari 2009

Lördagkväll hos Örjan och Maria

Vi hade en super-mysig kväll hos Örjan och Maria igår. Förutom vi tre så hade de även bjudit in ett par till som har två barn som är 3 och 5 år, vi har träffat dem tidigare och de är väldigt trevliga.

Vi började med att gå husesyn, de flyttade ju till hus i julas. Det är ett gammalt hus och de har gjort hur mycket som helst - rivit väggar, målat, slipat, gipsat och satt in nytt kök. Det har blivit riktigt riktigt fint! Väldigt inspirerande!! Så efter att ha sett deras hus och Roger och Marias hus förra helgen så är det kanske inte så konstigt att vi just nu är super-sugna på att göra om, köpa nytt, fixa och dona!

Örjan som alltid lagar super-god mat hade lagat tapas - såååå gott!!! En massa smårätter som baconlindad haloumiost, baconlindade dadlar, laxrullader med fetaost, kallskuret (seranoskinka, salami osv), lammgryta, lammköttbullar, saltpotatis, avocado-och tomatsalsa, citron aioli, vitlökssås, bruscetta, vitlöksbröd, vinmarinerade musslor - ja, en massa gott helt enkelt!!! Vi åt och åt och åt.....tror jag och Jens åt mest! :)

Det blev en lång och trevlig kväll och vi var inte hemma hos mamma och pappa där vi skulle sova över förrän klockan var ungefär halv tre!

Jossan hade sina nya kläder på sig och var så här fin!!


3 kommentarer:

Kim sa...

Vilket snygging-barn! :)

Så ni är sugna på att göra om alltså... ja det händer ju rätt sällan hos er. ;)

Anonym sa...

Morfar tycker att du är väldigt fin.

Jennica... sa...

Kimman: Tycker du...?! Nu förstår jag inte alls.... ;)