05 februari 2009

Joss fortfarande krasslig...

Är hemma med Jossan i dag med. Hon har fortfarande ont i sin lilla mage, det verkar vara samma typ av magont som Jens hade i början av veckan. Det liksom kniper till med jämna mellanrum. Ingen feber har hon i alla fall, men hon är trött. Nu ligger hon i soffan och ser på tv och dricker saft. Aptiten är det inget fel på.....konstig magsjuka. Men Jens sa precis samma sak, så det är han som har smittat. Hoppas jag slipper, men än så länge känns allt bara bra med mig.

Men man blir lite slö och så när man går hemma med en sjukling. Jag bryr mig inte om att klä på mig vanliga kläder utan slappar runt i myskläder.....äter lite slarvigt.....sitter visserligen och jobbar men gör det i tv-soffan med Disney kanalens skvalande i bakgrunden.....man känner sig ju nästan sjuk själv av bara farten! Men jag mår alldeles utmärkt, dock trött....men det kanske är ok när man i är åttonde månaden......men man blir trött tycker jag, när man bara sitter. Det hade varit annat om jag varit på jobbet, då hade jag inte alls känt mig lika trött.

För övrigt så har vi lite snö i dag, men det verkar töa bort. Det har snöat i natt! Tycker det är fint när det lägger sig på träd och buskar, men det här verkar mest blaska bort direkt. Så onödigt!

3 kommentarer:

Kim sa...

Jag säger som Nisse Hellberg: Jag vill bara ha en grön december! ;)

Jennica... sa...

Jag säger som Jens sa i morse: Nu för tiden är det ju inte vinter i December som det ska, utan det blir inte vinter förrän i Februari!! :)

Ann-Charlotte sa...

Precis så är det! Jag håller med Jens. I morse var det halt lite här och var när vi var ute och gick. Det är lite lurigt. Så fint hus Jossan har byggt. Hon är duktig hon.
Kram till er alla