17 februari 2009

Boktips!

Igår var jag på Bokklubben och det var mycket trevligt som vanligt! Boken vi diskuterade var "Himmel" av Torbjörn Flygt, recension finns några inlägg längre ner.

Nästa gång är det min tur att välja bok och vara värd för Bokklubbsträffen. Nu efterlyser jag boktips!! Jag vill hitta en riktigt bra bok och som har en story eller karaktärer som man kan diskutera. (Jag menar, man kan ju läsa en bok man tycker är helt ok, men det finns egentligen inte så mycket att prata om efteråt.)

Så - ge mig era bästa boktips nu! :)

Trinity College Library i Dublin, Irland

3 kommentarer:

Kim sa...

En bok som bör kunna diskuteras en massa även om jag egentligen inte tyckte den var så värst bra är Douglas Kennedy - Ett alldeles särskilt förhållande. Handlar om en amerikansk utrikeskorrespondent som träffar en engelsman i Afrika eller var det är och som blir gravid ganska snabbt, flyttar till London, får en förlossningsdepression och sedan får sitt barn kidnappat av engelsmannen och spenderar boken med att få tillbaka den. Som du hör... mycket att snacka om även om det kanske inte var det bästa jag läst. Ibland blir den bara för långrandig, men vissa delar var klart spännande.

Jennica... sa...

Ok, ska kolla in den! Har läst en av honom i bokklubben tidigare, "Fotografens hustru" eller något sånt hette den. Den var sådär...

Tack för tipset!!

Hur går det med de du läser nu....?

Kim sa...

Hahaha, inte alls! Jag läser typ aldrig, har kommit över hälften i Valerie Frankel-boken, en fjärdedel kanske i Cunningham och några sidor i Guillou.