11 februari 2009

Bebisjämförelse

Igår kväll så kollade jag i min dagbok som jag förde då jag väntade Josefine. Det är lite kul för att jag har nu gått upp exakt lika mycket som jag gjort med Josefine i samma vecka!

Dessutom så verkar denna bebisen vara ungefär lika stor som Josefine, även om barnmorskan sa att den låg lite över kurvan. Om Josefine så sa de att hon var en väldigt liten bebis, men hon var ju normalstor när hon kom ut. Men barnmorskarn gjorde ju uppskattningen att denna bebisen väger ungefär 2-2,5 kilo och när jag gjorde ultraljud med Josefine i vecka 34 (typ nu) så vägde hon 2,3 kilo! :)

Så - det kanske blir en liten "Joss" ändå! :)

4 kommentarer:

Kim sa...

Ja, det skulle förvåna mig enormt om det blev en 5-kilosklump helt plötsligt!

Anonym sa...

Jens föddes i v.33. Han vägde då 2,230 men på ultraljudet uppskattade dom hans vikt till 1,8 men det var ju himla länge sedan och ultraljudstekniken har utvecklats väldigt mycket sen dess. Kul att höra att ni mår så bra du och Jompe.Nu börjar vi bli jättenyfikna på det här lilla trollet.Många funderingar.....

Jennica... sa...

Så det var 7 veckor för tidigt han föddes! Det har ju pratats om 3 månader! :) Men bara 2.230, det var en liten pluttis!

Och javisst är man nyfiken! :)

Anonym sa...

Åsså... är man planerad för mars och kommer ut i januari... januari, februari, mars, 1, 2 ,3 ... 3 månader för tidig födsel helt enkelt.