04 januari 2009

Superdupermegaförkyld!

Den ofantligt slappa julledigheten fortsätter! Vi har totalt vänt på dygnet och är vakna halva natten och sover halva dagen. Vi myser, läser, tittar på film, äter och tja....inte så mycket mer. Ibland får någon något duktigt ryck och sorterar lite eller så, men de senaste dagarna har det inte gjorts många knop pga att vi känt oss krassliga alla tre.
I dag så mår Jens bättre, fast han känner sig fortfarande öm i kroppen. Han har just nu ett duktigt ryck och sitter och gör sin bokföring. Jossan kände sig hängig igår igen men deklarerade precis att nu mår hon bra igen! Själv mådde jag rätt ok igår, var till och med på ICA MAXI en sväng och handlade, men nu har jag drabbats av en superdundermegaförkylning! Jag är supersnuvig och ögonen rinner....hela tiden....blä, jobbigt!!

Nu har jag legat och läst hela förmiddagen, men nu är det väl dags att masa sig upp. Har lovat Jossan att göra pannkakor. Om tre dagar är det dags för jobb och skola igen, kommer kännas konstigt att göra saker! Att lämna huset och inte befinna sig i horisontal läge med en bok eller dator på magen! :)

4 kommentarer:

Kim sa...

Låter verkligen som att vi har likadana semestrar. :) Riktiga batteriladdarsemestrar!

Jennica... sa...

Precis!! Jag önskar bara att jag slapp den här förkylningen. Men nu är vi fulladdade med pannkakor och tittar på Peter Pan på Disney Channel. Livet på en pinne! :)

Anonym sa...

Stackars du! Kunde ni inte fått vara friska hela julsemestern?! Hoppas du känner dig bättre!! Själv sitter jag på jobbet....känns lite knasigt, man vänjer sig ju alltid snabbt vid att vara ledig.
Stora kramar, krya på dig och så ses vi snart. Längtar dit!
KRAM
Sara

Jennica... sa...

Hej Sara,
Ja, det hade varit skönt att få vara friska. Nu är Jossan helt bra och Jens är mer eller mindre ok. Jag har min snuva kvar, känns som om hela huvudet är som en ballong. Böjer jag mig fram minsta lilla, håller huvudet på att sprängas. Men men, det är bara att hålla ut.

På onsdag börjar jag jobba igen, då får vi se till att ses!!

KRAMIS!!!!