11 januari 2009

Lugn och skön helg

Vi har haft en riktigt lugn och skön helg, som en fortsättning på vårt lugna och sköna jullov! 
Igår så var vi bara hemma hela dagen, förutom när jag och Josefine var på ridningen. Efteråt hade Josefine två kompisar här, Moa och Linnea, och det var fullt ös! Jag och Jens mös i varsin soffa med bok och tv. Lugnt och skönt som sagt! Till middag gjorde Jens super-god thaimat och efter det blev det mer tv-mys för oss alla tre.

Idag har slappandet fortsatt. Jag har i alla fall tvättat och hängt ett par maskiner och dammsugat köket, hallen, badrummet och Jossans rum (det är där det behövs oftast). Men efter det kände jag att jag behövde göra något annat, något utanför huset.... Så jag åkte till Center Syd (vårt närmsta köpcenter) helt själv och gick runt och mös ett par timmar. Stod länge i bokhandeln och mös, provade lite kläder men hittade inget kul och till sist gick jag in på Panduro och tittade. 

Jag har blivit helt fast i det här med att göra egna kort. På ett sätt så kallas det väl scrapping, men jag gillar inte ordet..... Men i alla fall så gick jag igenom allt som Panduro hade och det var inte lite! Det finns hur mycket fina papper som helst! Och band, små saker att dekorera med, pennor och för att inte tala om alla fina stämplar som det finns. Jag var ju bara tvungen att köpa med mig lite hem....det blev lite fina papper, band och bokstavsstämplar.  Om jag lyckas göra något fint så kommer bildbevis...

I morgon är det måndag igen...och nu ligger vi här i varsin tv-soffa och har lite söndagsångest....

5 kommentarer:

Kim sa...

Hihihi, på sätt och vis är du och Jossan väldigt mycket lika gamla! =D

Jennica... sa...

....och vad menar du med det?! :)

Kim sa...

Ni sitter där med era pennor och papper och suddisar och klistermärken och pyssel och pysslar och går an! :)

Ann-Charlotte sa...

Josefine fick väl ett scrapping-set av oss till födelsedagen. Det köpte jag på Panduro. Har ni titta på det? Jag tycker att det ser kul ut om man har lite sinne för det och det har tyvärr inte jag.
Kram mamma

Jennica... sa...

Jodå, Jossan fick scrapbooking-kit på födelsedagen och hon har använt det en del faktiskt!

Men mamma, klart du har sinne för det! Det är jag helt säker på! Man ska bara våga....och det är inte det lättaste.... Jag har än så länge bara tittat på en massa inspirerande siter på nätet och köpt grejor! Kanske vågar jag mig på att prova i kväll!!