25 januari 2009

GRATTIS Jense!!



GRATTIS min älskade Älskling på födelsedagen!!!!

Jag hoppas att du har haft en fin och rolig födelsedag! Vi har verkligen firat hela dagen!

I morse väckte jag och Josefine dig med sång, frukost på sängen och presenter. Vi mös i sängen ett tag och sedan var det dags att göra sig iordning. Vi åkte iväg till Lund, med dig helt ovetande, du hade ingen aning om vad som skulle hända under dagen. Du skulle bli överraskad av din syster med familj och mamma och pappa. 

Första stopp var på Victoriastadion i Lund där vi mötte upp allihop. Det blev en super-kul timme med badminton! Alla var med - alla kusinerna, Jens föräldrar, syster med man och så vi då! Super-super-kul!!!  Det var en riktig nostalgitripp att komma in i den hallen där jag tävlat så många gånger, bara lukten ger minnen. Jätte-skoj! Vi tyckte båda att det var jätte-roligt att umgås så!

Sedan efter en skön dusch, så åkte vi iväg igen. Återigen hade du ingen koll på vart vi skulle, du märkte att vi körde till Staffanstorp och du trodde nog att vi skulle äta middag hos dina föräldrar. Därför blev du lite förvånad när vi körde förbi vägen till dem! Istället åkte vi till den nya Gästgivaregården och åt en god middag där. Riktigt gott var det!! Nu hade även din farmor anslutit till sällskapet.

Efter den goda middagen så åkte vi hem till dina föräldrar för kaffe och hembakta semlor - MUMS!! Och så fler presenter! Det blev en super-mysig eftermiddag. Mycket skratt och prat!

GRATTIS igen Älskling!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så mycket, det var det var en supermysig dag! Tack alla som var med och ordnade och trixade! Det var roligt med badminton, förutom när man blev förnedrad av sin svåger!!

Jennica... sa...

Och hur är det med träningsvärken...? :)