23 januari 2009

Fredag igen!

Då var det äntligen fredag igen! Man blir lika glad varje gång! :)

I morse vaknade man till ett vitt snölandskap, inte jätte-mycket snö men det var ett täckande vitt lager på gräsmattan. Fint jovisst, men nu längtar man ju efter våren! I och för sig lite väl optimistiskt att göra det redan, vi vet ju alla att det kommer att komma ett bakslag framme i April........

Nu har all snö smält bort och det är svinkallt ute! Blåser gör det också!! Höll på att förfrysa när jag var ute på lunchen. Vi var ett helt tjejgäng som var ute och åt lunch tillsammans idag, jätte-mysigt! Var en sväng inom Åhléns på vägen tillbaka och köpte lite nya trosor, kan ju alltid behövas. Det blev tre stycken i glada färger! Och så fick det även bli ett flätat skärp, i rosa såklart! Allt på halva rea-priset! :)



Ikväll ska vi ha hemma-mys med god mat, det ligger fisk och jätte-räkor i kylen och väntar. De ska tillagas enligt ett thailändskt recept. Namsens!, som Jossan säger! Sedan ska vi titta på film och mysa alla tre. Längtar så efter det! Så mysigt med fredagar hemma. Hela helgen ligger framför en, bra musik på stereon, alla är på gott humör, lite pyssel med maten - härligt!!!

I morgon ska jag på tjejmiddag vilket ska bli jätte-skoj! Och på söndag fyller Jens år, så då blir det kalajs hela dagen lång!

2 kommentarer:

Kim sa...

Låter som ännu en mysig helg hos er! Min lär bli kanoners den med, brukar bli så. :)

Jennica... sa...

Visst är det härligt!!! Just nu känns livet som en rosa fluffig bubbla! :)