13 december 2008

Lördag och Lucia!

Sitter här i soffan med datorn i knät, slappar lite inför dagen som för övrigt kommer att gå i ett! Jens och Jossan spelar Indiana Jones spel på x-boxen ute i biorummet, och slappar de med. Men om några minuter så sätter dagen igång! Då ska Jossan köras till ridning, sedan är det kalas hos svärfar och ikväll är det fest i Malmö med tema Lucia!

Jens ska vara pepparkaksgubbe!!!! Han kommer att bli så söt så, i brun plyschdress där vi har klistrat på "kristyr" på sidorna av armarna och benen. På huvudet har han en liten brun mössa som tillhör en pepparkaksdress storlek 128! :) Mysigt, tänk att gå på fest i plyschdress! 

Själv ska jag vara en svart Lucia, modell lite "raffigare". Det är kul att skoja till det lite med sånt när man har en stor mage! :) Det blir en kort svart klänning i tubmodell med vitt fluff upptill och nertill. Ett par svarta mönstrade strumpbyxor och svarta pumps. På huvudet ska jag ha en svart luciakrona. Hade helst velat ha svart tjockt glitter som en boa också, men har inget hittat. Men det blir bra ändå!

Ska se om vi får några foton på spektaklet.....i så fall så hamnar de väl här! :)

Så gott folk - ni får ha en mysig Lucia!

1 kommentar:

Kim sa...

Ser fram emot foton, och fortfarande ser jag fram emot Flower Power-foton! :)