07 december 2008

Härlig pysseldag!


Idag har jag och Josefine bara pysslat och myst hela dagen! Sååå mysigt att bara få vara med henne i lugn och ro, precis hela dagen. Det kändes så himla bra och fint, det har ju varit så mycket nu på sistone och det kändes så mysigt att bara få vara med henne en hel dag.

Efter frukosten så började vi med ett julpyssel som vi köpt på Panduro. Har lovat att inte skriva vad det är.....julklappar..... :) Det var i alla fall ganska så pilligt så det tog ganska så lång tid, men vi hade väldigt mysigt under tiden. Tända ljus och julmusik på stereon.

Sedan åkte vi och handlade saffran och lite annat, för nu var det dags för lussekattsbak! Josefine var super-duktig och var med hela tiden. Det är ju två jäsningar för lussekatter och det blev kanon för i en paus så gjorde hon läxorna och i den andra så fick jag hängt en tvätt! Effektivitet, även en sådan här dag! :)

Jense gjorde fint i trädgården och satte upp ljusslingor i buskarna. Han hade även ett mission att sätta upp julstjärnorna inne så nu lyser de så fint. Han är liksom ansvarig för allt elektriskt, även om det bara är sladdar till julstjärnor! :)

Efter middagen så mös vi allihop med lussekatter och glögg, tända ljus och mer julmusik. Härligt!!! Nu börjar det kännas lite julstämning! Det är bra när det blir mörkt ute också.....för en alldeles grön trädgård där vi idag såg knoppar på syrenerna känns inget vidare juligt!

6 kommentarer:

Kim sa...

Så mysigt! Bara tennis för min del, ser fram emot lite mer jul nu. Fick iaf upp kransen på dörren idag, har klart snyggaste dörren i trappen!

Jennica... sa...

Hoppas det gick bra i tennisen!!

Kim sa...

Totalkross!

Jennica... sa...

BRA! Bara att visa dem var skåpet ska stå! :)

Anonym sa...

Ser väldigt mysigt ut, i ny fina köket.
Själva hålle vi på för fullt med tv- (bio- in my dream) rummet. Väntar på lite leverans av "livsviktiga" saker och sen ska vi bestämma soffa... ...sen är det nästan klart, bara det sista lilla :-).

Jennica... sa...

Hej Anders,
Vad kul att höra av dig! Mysigt med tv/bio-rum såhär till julen då man förhoppningsvis får lite tid över till filmtittande! Ska bli spännande att se resultatet!
Kram Kram!