22 december 2008

Dåligt bloggande!

Just nu är det dåligt bloggande, får be om ursäkt för det! Men min maginfluensa som jag drogs med förra veckan gjorde att vi nu ligger lite efter i julplaneringen. Mycket att göra med andra ord, så bloggandet får vila lite. Jag jobbar dessutom idag.

Men jag är snart tillbaka igen med fulla krafter!

Kram på er så länge!!

5 kommentarer:

Kim sa...

Själv har jag kört över juniorer idag, har två nya att ta hand om om 50 minuter. =)

Jennica... sa...

Lycka till! :)
Tror du att du hinner fixa teet till i morgon?

Kim sa...

Hmm... nää... inte nu... men du kan få smaka på mitt pepparkakste :)

Anonym sa...

Hej Jennica
God Jul och Gott Nytt År
från ett härligt snöigt dala-landskap. Ska MMS:a en fin bild
när jag var ute och gick en power walk idag! Jag avslutade med att gå ner vid stranden och njuta lite och då sprang två rådjur över isen!!! Så fick jag inte upp mobilen snabbt nog, så jag hann inte fotografera dom. Vi har det så härligt här uppe. Nu ska vi klä oss julfina till Kalle o glöggen. Kram till er alla. Christine med familj

Anonym sa...

Halli Hallå Jennica! Har du tagit semester alldeles? Ja, det är ju riktigt att du skall ta det lugnt i jul, men nu trodde jag väl att du hade varit inne och skrivit liiiiiiiite grann hur julen blev hemma hos er nu när ni har gjort så fin röd fondvägg och allt.......Vi har ju haft så härliga dagar med 10 - 12 minusgrader och fantastiska vyer!
Imorgon åker vi hem och sover ut, packar och städar ur stugan så vi kommer nog ganska sent som det ser ut just nu. Men, i alla fall: god fortsättning, tänk, att det bara är några dagar kvar på 2008......
Ja, ni tycker ju säkert att det bara är bra att tiden springer iväg
för ju fortare får ni träffa er bebis......Kram kram, vi ses i Skåne. Hoppas att fåglarna uppför sig ordentligt. Christine.