18 november 2008

Köpenhamn

Sitter just nu i ett hotellrum vid Kastrup, alldeles utanför Köpenhamn. Är här med jobbet sedan i går för ett möte med en massa representanter från hela världen. Mötet fortsätter i morgon, men sedan "får man lov" att åka hem. Intensivt är det, men faktiskt ganska kul....eller kul är kanske inte rätt ord, intressant är kanske mer rätt. Fast man kan nog säga kul ändå, kul i jobbsyfte. Äsch, nu trasslade jag till det för mig! :)

Nu har jag i alla fall smitit upp på mitt rum, de flesta andra är kvar nere i baren men jag kände att jag inte orkade mer. Ska ju börja redan 8.00 i morgon bitti, så det kan ju vara bra att vara utvilad. Det är otroligt intensivt, vi turas om att hålla presentationer och så fort det blir minsta paus så har någon frågor och man hamnar direkt i olika diskussioner. Och när man inte gör det så kopplar man upp sig för att försöka hinna med att läsa lite mail och sköta jobbet, det där som faktiskt pågår i verkligheten på kontoret och runt om i världen! :)

Själva hotellet är väl ingen hit precis. Det ligger inga små chokladbitar på huvudkudden om man säger så! :)

Nä, nu gott folk är det dags för sängen! Ville mest ge något livstecken i från mig!
Natti natti!

3 kommentarer:

Pernilla sa...

Mysigt med Köpenhamn! Men jag tycker att nästa resa får du kräva hotellrum med choklad på kudden!! ;)

Kim sa...

Ojoj, så JJ är utomlands, det är grejer det!

Jennica... sa...

Ja, det är mysigt med Köpenhamn. Men nu låg detta hotellet i utkanten och vi har inte varit utanför dörren från måndag lunch då vi kom till idag klockan 16.00 då vi åkte hem!!!!

Så det där med att det är lyxigt att åka på konferensresor är högst överskattat! :)