03 november 2008

Halloween och Bauhaus!

I fredags skulle Jossan gå på Halloween-kalas, det var en klasskompis som fyllde år. De hade kalaset i byastugan, precis som vi hade när Jossan fyllde år. Det är faktiskt ganska smart. Att ha en drös 7-8 åringar hemma är inte precis drömläge...om man säger så!

I alla fall skulle Jossan vara häxa, och hon blev världens sötaste häxa.....inte speciellt läskig! :) Hon har ju aldrig varit så mycket för att klä ut sig, men nu har vi i alla fall avancerat till att ha utklädningskläder - men aldrig i livet att man skulle få sminka henne eller fixa en rolig frisyr! :)


Här är den söta glada häxan!

Lite fundersam, men redo att flyga iväg på sin kvast!

När vi lämnat av henne på kalaset så var det ju handlingsdags för oss. Vi orkade ju inte handla på torsdagen som egentligen är vår handlingsdag, så det var bara att bege sig till MAXI på en fredagskväll. Tjoho..... Jens var väl sådär förtjust i detta, men vi tog en tur inom Bauhaus först och det piggade upp honom! :)

Många saker att välja bland.....den ena mer obegriplig än den andra! :)


Bland annat kunde man hitta denna isbjörn i plast med maaassor med små lampor. Antar att man ska ha den i trädgården....tja, som en julig kitschig variant på trädgårdstomte antar jag. Men nej.......tror inte det......


Väl hemma efter handling och med trött kalas-barn så lagade Jens en riktig brakmiddag till oss. Det blev oxfilé, kokt potatis, sparris, champinjoner, brysselkål och en faaantastisk sås!!! Jens är expert på sås!!! Och gud vad det är gott med brysselkål - många vuxenpoäng där!


Sedan somnade Jens gott i tv-soffan och kalasade lite till med ett stort lass med glass! :)

3 kommentarer:

Kim sa...

Cool isbjörn! Sådan borde ni ju ha! Kanske på garagetaket?

Jennica... sa...

Jovisst, tillsammans med de självlysande renarna och tomtarna.....för att inte tala om alla ljusgirlanger överallt!

Kim sa...

Precis så ja! Hurra!