28 november 2008

Fredagsmys med pyssel

Ikväll skulle jag egentligen gått på bio med Jossan och hennes bästis Moa. Planen från början var att vi skulle se "High School Musical 3", men det visade sig att den bara gick tidigt på eftermiddagen så det gick tyvärr inte. Jag föreslog "Madagaskar 2", men tjejerna bestämde sig för att hoppa över bio och istället sova över hos oss!

Så, nu sitter jag här och slöar och tjejerna spelar Rockband på X-boxen. Jens är i stan på fredagsöl och har fredagsmys på sitt lilla vis, han kommer hem sent i natt! :)

Ska snart ta tag i middagen, tjejerna har beställt pasta med bacon - tjohoo! kul fredagsmiddag.....tror kanske jag gör något annat till mig.....
 
Det är härligt att höra på dem, de skrålar och sjunger så det står det härliga till! Det är så kul, de är verkligen bästisar och har så kul ihop. Jossan skrattar aldrig så mycket med någon som med Moa! Härligt!!

De kommer att hålla varandra sysselsatta hela kvällen, och jag tänker pyssla. Fixa prislappar och påsar med små kort till söndagens julmarknad. Ska bli riktigt mysigt!!

2 kommentarer:

Kim sa...

Låter som en soft och bra kväll. Själv försöker jag skjuta upp att dammsuga, men jag antar att jag måste göra det nu... kan inte vänta hur länge som helst, blir grannarna sura. Tvättar för övrigt också... och har städat badrummet. Ibland är man produktiv!

Jennica... sa...

Duktig du är! Kommer Kicks snart?