22 november 2008

Erkännande!

Ok - dagens erkännande! (Som inte är så märkvärdigt för de som känner mig!)

Lyssnar på Westlife - och det är såå bra! :)
Vi sjunger och skrålar! Det är riktiga allsångslåtar allihop, och jag tycker det är så fina texter på vissa låtar, extremt romantiska (kan ju skylla på mina hormoner i och med graviditeten.....kanske.....). Andra hade nog tyckt att de var patetiska....men är man en rosa romantisk typ så är man!

Westlife är liksom Vi. Dessa låtarna gör mig så himla glad, liksom bubblig i kroppen. Vi har många roliga och fina minnen till dem. Jag önskar såå att jag hade kunnat sjunga "på riktigt" och riktigt tagit i för kung och fosterland. Visserligen så skrålar vi på rätt bra nu med, men tja.....det hade ju varit kul om det lät bra också! :)

Vi blev så sugna på att sjunga att Jens fick åka iväg och köpa ABBA Singstar! Hade det funnits ett med Westlife, så hade vi köpt ett sånt. Men vi är nog de enda i världen som vill ha det...... Nu är vi ju stora ABBA-fans också, så detta Singstar har stått på önskelistan ända sedan vi fick veta att det skulle komma.

Så - ikväll blir det ett himla skrålande till ABBA! :)




6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jennica. Tusen tack för de fina presenterna! Tusen tack, har precis satt på frukostkaffet (ditt
julkaffe)och skall avnjuta det nu.
Vilken fin liten mage du har fått nu, vad mycket det hänt med den sedan några veckor tillbaks! Härligt. Min syster Josefine var hos mig igår med sina små Emma 2,5 år och lille Ludvig som är 3 mån. När han var 10 v fick han sina första tänder nere!!!!!!! Tidig kille. Kul med ABBA singstar!!! Vem vann? Ha det gott, njut av det härliga vädret. Kram Christine.

Jennica... sa...

Hej Stin,
Hoppas kaffet smakade!
Vad mysigt att din syster var hos dig igår, med sina små. Och oj!, tidig kille det där! :)
ABBA Singstar var jätte-kul! Det lät inget vidare får jag väl erkänna, men kul var det! Vi vann nog ett par låtar var. Det är ju kul att man kan ställa i svårighet så att vi kan tävla mot Jossan och att det blir jämnt.
KRAM!

Kim sa...

Åååå, biorum OCH abba singstar! När får jag ha min premiär?!

Jennica... sa...

Du får höra av dig med datum då du kan, det börjar bli tight i schemat nu fram till jul. Alltså inte med premiärer, utan med allt annat som ska göras. Men mamma och pappa kommer ju på lördag och ska se just Mamma Mia, kan du då?

Kim sa...

Nej för då ska jag ha glöggmys hemma hos mig med laget, så tyvärr inte.

Jennica... sa...

Ok, men vi hittar en annan dag till dig. Det är lugnt!