30 juni 2008

Frisören och fler gäster

I lördags så var jag hos Maria och klippte mig - kändes så härligt att sitta där i två timmar och bli ompysslad i lugn och ro. Jag klippte mig och tonade och slingade håret. Jag "fyllde på" med mer brun färg och så la jag några ljusa slingor så att håret skulle bli lite mer "somrigt". Blev mycket nöjd!

Sedan körde jag och handlade eftersom vi skulle ha gäster på kvällen. Det var Örjan och Maria (som klipper mig) och Conny och Carina och deras två barn Rasmus och Freja (7 och 5 år).

Vi bjöd på grillad forell med nypotatis och gräslökssås (vår nya specialitet!). Till efterrätt så åt vi jordgubbar och glass.

Det blev en riktigt rolig kväll! Och lång, vi höll på till klockan fem på morgonen - alla sov över. Vi fick till och med klagomål från vår granne....som kom ut i morgonrock och bad oss att vara lite tystare....usch, så pinsamt!! De har sitt sovrumsfönster precis mot vårt uterum där vi satt. Och jag förstår dem....killarna - och barnen - fick för sig att köra gräsklippare mitt i natten.....och sedan kastade de boll, precis utanför deras fönster....ja ja, kul hade vi i alla fall! :)

På söndagen så sov alla länge, sönt. Det blev frukost i uterummet och Maria gjorde de fina flätorna på Jossan som ni ser på bilderna i förra inlägget. Sedan var det dags för oss att åka iväg till vår söndagsmiddag på Strand.

När vi kom hem därifrån så satte sig Jossan och spelade World of Warcraft och föräldrarna däckade i soffan och sov gott!! Det var riktigt skönt att få sova lite. Sedan väckte Jossan mig och då var det dags för henne att gå och lägga sig, hon och Jens hade ätit kvällsmat och läst! Tur man hänger med.... :)

Sedan blev det lite EM-final på TV - HEJA Spanien! :)
Lite surfande....lite godisätande.....lite läsande - och sedan sov vi gott!

2 kommentarer:

Kim sa...

Det var en aktiv helg får jag säga, men det låter som om den var väldigt mysig!

Jennica... sa...

Ja, det har varit ganska mycket den senaste tiden och det finns en del att göra även denna veckan. Sedan hoppas jag verkligen att det lugnar ner sig!! :)