03 juni 2008

Fortsatt underbart!

Igår kväll så bakade jag och Jossan ytterligare en kaka! :) Jossans klass ska ha sommarfest idag med alla föräldrar och på vår "att-göra-lista" stod att vi skulle ta med en mjuk kaka, så det blev en sockerkaka. Jossan tycker det är jätte-kul att hjälpa till.

Medan vi bakade så gjorde Jens jätte-goda kycklingspett som vi grillade och åt med klyftpotatis och vitlökssås. Smaskens! Jätte-mysigt att sitta i uterummet och äta och lyssna på fåglarna. Det är så idylliskt hos oss ibland att det nästan blir löjligt! :)

Efter middagen tog vi en snabb tur ner till sjöarna för att kolla hur långt de har kommit med det stora projektet där nere. De ska ju gräva ut och slå samman de två första sjöarna. De ska göra strand, badbryggor, flytbrygga, grillplatser och en helt ny parkeringsplats. Det kommer att bli hur fint som helst när det blir klart. Tänk vilken lyx, vi har ungefär 200 meter till våra badsjöar! Det glömmer man bort ibland.

Sedan var jag duktig och var ute och gick i 45 minuter. Riktigt skönt! Det var härligt varmt ute och solen började gå ner, hästarna gnäggade till varandra mellan hagarna och jag såg både rådjur, harar och ekorre. Som sagt, ibland är det nästan löjligt idylliskt! But I love it! :)

2 kommentarer:

Kim sa...

Jag vill också vara i den löjliga idyllen!! Fast just nu så ska jag gå och kolla om den sista tapeten är uppe... fintapeten! =D

Jennica... sa...

Roligt att du är så nöjd!!! Bra jobbat!! Ska bli super-spännande att se på lördag!
Kram!