16 maj 2008

Snart fredagsmys

Ingen träning i morse. Det var helt medvetet, jag har en grym träningsvärk från mina två powerwalks (!) så jag tänkte att jag kunde få vila en dag. Förhoppningsvis så får jag till det i morgon igen. Fast just nu har jag lite känning av ont i halsen....såå trött på mig själv. Men det går nog över till i morgon, det har varit lite så här av och till med halsont, hosta och huvudvärk sedan influensan.

Just nu så har Jens och Sofie landat i Prag! Jens gav ju Sofie en weekend resa i födelsedagspresent. Hoppas att de får fint väder så de kan njuta på uteserveringar och promenixa i stan.

Jag och Jossan laddar för fredagsmys! Vi har varit på ICA och fyllt en hel kasse med gott! Jossan har beställt makaroner och korv till middag......själv valde jag att köpa med sushi hem! :)
Sedan har det inhandlats nötter, godis och choklad......hoppas jag kan hålla mig till lite popcorn och nötter och hoppa över chokladen!

I morgon är det ridning och så ska vi hämta de dynor som vi beställt till utemöblerna hos Hulténs i Staffanstorp. På kvällen kommer Christine på middag och så ska vi pärla allt vi kan! Nästa vecka är det visning!

Inga kommentarer: