17 maj 2008

Ridning och en stolt mamma!

Har precis kommit hem från ridningen. Idag red Jossan på Castor. Jag var med i början och såg när hon värmde upp med skritt och trav. Sedan red de slalom mellan koner och travade över bommar. Jossan fick mycket beröm av ridläraren, det gick såå bra! Jag blev så stolt och växte säkert en halvmeter! (Synd att man alltid ska bli längre av beröm....varför kunde man inte bli smalare?!?!)

Sedan gav jag mig ut och gick....eller powerwalkade. Vilket ska jag kalla det? Powerwalk låter så märkvärdigt, som om jag vill vara cool eller nåt. Och "gå ut och gå" eller promenera känns mer som om jag strosar runt, och det gör jag inte! Här gås det så fort jag kan och jag blir riktigt trött i benen. Ja ja, vad det än kallas så gjorde jag det i en halvtimme och sedan kom jag in i ridhuset precis när lektionen var klar.

Då fick jag höra att Jossan hade galopperat alldeles själv, utan någon som ledde hästen! Det var bara hon i hela gruppen som klarade och ville det. Det hade gått jätte-bra! Och sedan hade de hoppat över ett litet hinder och Castor hade, istället för att trava, galopperat fram till hindret och hoppat. Detta var ju helt oplanerat så Jossan hade tappat stigbyglarna men hållit sig kvar ändå. Det var en stolt liten tjej jag hämtade upp och jag blev ännu stoltare!! Ridläraren berömde jätte-mycket!!

Nu väntar duschen och lite lunch. Sedan ska Jossan till Linnea för lek och övernattning. Christine kommer på middag klockan sex och för oss väntar pärlande och vin! :)

2 kommentarer:

Kim sa...

Jossan är bäst! Häst-bäst! =)

Jennica... sa...

Ja, hon är verkligen bäst den lilla tjejen! :)
Du måste följa med en gång.