05 maj 2008

Jobb-tankar

Hm, jag är väldigt trött på mitt jobb för tillfället. Jag trivs utmärkt med företaget och jag tycker mycket om mina arbetskamrater, men jag är så trött på mina arbetsuppgifter. De är många och det går så trögt. Jag blir liksom aldrig klar med något, levererar inget. Plus att allt är en kamp, inget går lätt. Jag är dessutom väldigt ensam med mina uppgifter, jag har ingen att bolla frågor med. Inget görs om inte jag gör det, arbetar inte i en grupp.

Stryker jag en punkt på min att-göra-lista så kan jag nästan vara säker på att den kommer tillbaka igen. Inget blir liksom klart. Och jag som tycker om uppgifter som blir klara, jag tycker om att stryka saker från listor. För att göra en jämförelse, igår målade jag en bänk vit. Den var brun från början, jag målade ett lager vitt och sedan ska jag måla ett lager till - och sedan är den klar.

När jag kom upp i morse så tittade jag på den där den stod i uterummet, den var fortfarande vit. Om jag ska jämföra med mitt jobb, så hade den varit röd idag! Och det hade förmodligen inte varit en bänk längre....kanske ett bord.....

Inga kommentarer: