27 maj 2008

Efter regn kommer sol!

Idag är det fint väder igen! Oj, vad det regnade igår! Det regnade ju absolut hela dagen!
Men en dag sådär med regn är väl ok tycker jag. Men bara en dag. Det är ju jätte-bra för alla växter och Jens var duktig och gödslade gräsmattan och det är ju perfekt med så mycket regn på det. Nu ska den minsann bli grön och fin!

Senare på kvällen sprack det ju upp igen och solen kom fram. Såå vackert! Allt ser så fräscht ut efter en hel dag med regn när solen lyser på det. Vi gick en runda i trädgården och konstaterade - vår vana trogen - att vi har det riktigt fint! Ingen falsk blygsamhet här inte! :) Sedan tog vi en snabb tur över vägen och tittade ut över sjöarna och det var så vackert att det nästan var overkligt! Ända tills tre killar med motocrossar (hur skriver man det i plural?!?!) kom och störde friden med sitt gasande!!

Det blev också en mys-kväll i tv-soffan och det är minsann inte varje dag hemma hos oss. Vi ser nästan aldrig på tv! Jens hämtade Jossan lite tidigare och de köpte godis och såg på film. Sedan blev det lite zappande på olika kanaler för oss när hon somnat. En riktigt mysig regn-dag!

Inga kommentarer: