22 april 2008

Solig dag!

Det verkar bli ytterligare en solig dag - härligt!

Jag tog mig igenom min första arbetsdag igår, det blev en heldag....jag hade egentligen planerat att gå tidigare. Men efter att ha legat hemma i en vecka och utan någon som gjort mina arbetsuppgifter medan "världen" snurrar på som vanligt, så innebär det mer eller mindre kaos att komma tillbaka. Svårt att veta i vilken ände man ska börja.... Och idag sitter jag i heldagsmöte....ja, i morgon också för den delen.... Phu! Dessa möten....när ska man jobba?!?!

Jag och Jossan var på Center Syd igår och "Vår-ekiperade" henne! :) Det blev en jätte-fin grön vårjacka, en rosa fleecetröja, en grön täckväst och ett par skor. Det blev också en skjorta, två t-shirts och en tröja. Så nu är hon fin! Men när jag la in dessa kläder i garderoben så lyfte jag samtidigt ut en hög som hon vuxit ur, så det blev ingen egentligen påfyllnad!

Jens var en going och hade lagat mat till oss som var klar när vi kom hem, skönt! Jag var såå trött! Så efter att Jossan somnade så kraschade jag i soffan!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Prova att surfa in på www.skjortmakarna.se ! Där får man välja tyg, modell och stil själv, och allt figursys efter dina mått. Superenkelt, supersmart! Där kan du säkert hitta något till Jossan…