19 april 2008

Lördag

Idag vaknade jag med en hemsk huvudvärk....inte riktigt vad jag planerat. Hade snarare tänkt mig vakna av att jag kände mig riktigt bra. Men efter att ha vilat lite till, ätit en tallrik cornflakes och tagit en Ipren så har den mesta huvudvärken gått över.

Under min något sega start på dagen så har Jens och Jossan tvättat bilen och dessutom varit ute och motionerat! Jens sprang och Jossan cyklade. Nu är de iväg på ridning, även Molly är med. Själv sitter jag här och funderar lite på vad jag ska ta mig för. Vill ut! Vill gräva! Vill rensa! Vill vill vill!! Men kroppen är såå seg....

Men jag ska i alla fall ta mig ut och placera ut våra nya Shersminbuskar, så att Jens kan gräva hål för dem. Sedan ska jag ta mig en titt på vår stora rabatt. Den behöver rensas och så måste gammalt klippas bort....är lite rädd bara att jag klipper bort något som man inte ska klippa bort. Sitter och tittar i min stora trädgårdsbibel och försöker läsa mig till vad som skall göras med de olika växterna.

Tarzan har fått flytta ut från uterummet också. Han har nu flyttat in i Majas och Snuffis gamla bur. Jag sitter och tittar på honom nu, han springer rundor som en tosing! Jag hoppas det beror på att han är glad över att ha fått extra utrymme!

1 kommentar:

Kim sa...

Soft lördag. Själv sprang jag igår, kändes som om jag sprang baklänges, så långsamt gick det! Första gången på två veckor och innan dess var det en månad, så jag har minsann inte toppat formen till Vårruset direkt. Ändå sprang jag precis under halvtimmen på 5 km, mycket förvånad!