25 april 2008

Smycken och trädgård

Härligt solig kväll igår igen! Stod ute en lång stund och pratade med Christine, och beundrade hennes jätte-fina nya rabatt! :) Det var mysigt att prata en stund, det var så länge sedan vi sågs....eller i alla fall pratade. Vi ska försöka boka in lite nya datum för smyckevisningar och så, plus att vi har en grej på gång med en butik.

Jag gjorde två nya halsband igår också, det var beställningar. Plus en lagning av ett armband. Men nu är det klart, så jag kan börja på att göra fler smycken och lägga "på lager" så att det finns ett stort utbud när vi väl har visning igen.

Annars tänker jag mycket på vår trädgård för tillfället. Vill så mycket, men jag vet inte riktigt hur. Saknar tid och kunskap känner jag. Vill liksom få till det, men jag vet inte riktigt var jag ska börja. Nu ska vi ju i och för sig plantera björkar och shersminbuskar i helgen och det ska bli kul, det kommer att bli jätte-fint! Och Jens kommer säkerligen att klippa gräset! :) Men jag vill få till det där lilla extra, sådär som man ser i tidningar. Myset liksom....jag har lite idéer....får väl se om jag kan förverkliga dem.

Inga kommentarer: