11 mars 2008

Tröööött!!

Hjälp vad trött jag är!! Ser nästan dubbelt, nog dags att gå och lägga sig fastän klockan inte ens är nio på kvällen!!

Jag var så trött på vägen hem och när jag hämtade Jossan märkte jag att även hon var det, så vi bestämde att vi fick vila i en halvtimme när vi kom hem. Vad en halvtimme kan gå fort.....

Sedan var det dags för läxläsning och jobb. Jossan hade skrivläxa till imorgon plus att hon har kvar sin matteläxa från förra veckan. Hon var ju sjuk då, så förra veckans läxa, denna veckans läxa och att räkna ifatt det som de andra gjort på lektionerna förra veckan skulle göras, eller i alla fall påbörjas.

Jag var tvungen att få ihop en presentation eftersom jag ska hålla i en workshop i morgon, det fick jag veta igår att jag skulle göra. Innehållet och upplägget på workshopen blev klart fem minuter innan jag skulle gå hem idag, så det var bara att göra klar presentationen hemma. Så, vi hade att göra!

Vi var båda två helt förbi av trötthet så det blev lite tjafsigt.... I alla fall tills hennes skrivläxa var klar, det är inte hennes favorit. Matteläxan gick mycket lättare, det tycker hon är jätte-skoj! Det känns som om hon ser det ungefär som en pysselbok, och det är ju bra.....speciellt med tanke på hur jag kämpat med matten i alla år.... :)

Mitt i all läxläsning och jobbande så var det dags att göra middag. Det blev inget avancerat idag precis, det orkade jag inte. Det blev pasta och tomatsås med bacon och svamp i. Men Jossan var nöjd! Hon älskar pasta och bacon!

Sedan blev det till att snabbt hoppa i säng för henne, fast vi hann med lite läsning också. Tyvärr blev det bara jag som läste för henne, hon borde ha läst lite för mig också.....men ibland hinner man helt enkelt inte.

Nu har jag gjort färdigt min presentation och jag är rätt nöjd. Nu ska jag gå och göra mig i ordning för kvällen och ta en stor dos hostmedicin. Det är en dundertyp som både hjälper mot hostan och gör en riktigt härligt trött, man sover gott på den! Jag tror jag ska vara så duktig att jag även byter lakan....orkar egentligen inte men det är så skönt med nya lakan!

Sov gott!!

Inga kommentarer: