11 mars 2008

Kimmans födelsedag!

Igår kväll firade vi Kimmans 25-års dag hemma hos henne tillsammans med hennes kompisar Taina och Sofia. Mycket mysig kväll med kaffe, tårta och kakor. Vi hade köpt en kaffekokare och två muggar i serien Menu som hon har sedan tidigare. Det där med kaffekokare visade sig vara behövligt! :)

Kimman har i dag en liten kaffekokare som gör två koppar i taget, passar mycket bra när man bor compact living. Men nu när hon köpt ny lägenhet (flyttar in i Maj!) så tänkte vi att en större kaffekokare var på sin plats. Hon fick kämpa på Kimman, med sin lilla kaffekokare när vi var fem personer som ville ha kaffe! :)

Vi var hemma igen ungefär vid kvart i nio och vi gick och la oss direkt efter det att vi fått Jossan i säng. Är fortfarande himla trött! Har liksom inte hunnit ta det riktigt lugnt sedan jag kom hem. Men så är det ju, att komma hem till vardagen! Ikväll har vi inget inbokat, bara läxläsning. Jossan ligger lite efter eftersom hon var sjuk förra veckan. I morgon är det temaredovisning på Jossans skola, på torsdag ska jag egentligen på "Kick out" middag med ett projekt som tagit slut men jag vet inte om jag orkar, på fredag ska Jossan på kalas på kvällen och på lördag ska Jens iväg. Phu!!

Sedan så är jag fortfarande hostig. Det är konstigt det här med hosta....jag hostar inget på dagarna men så fort det blir kväll så sätter den igång. Super-störigt!! Speciellt igår när man är bortbjuden, inte så fräscht att sitta där och hosta och frusta! Är väldigt trött i kroppen också. Jossan är också trött och lite hostig och Jens har börjat känna av pollenallergi. Så familjen är inte på topp precis!!

Fullt upp, men ändå skönt att få vara hemma! :)

Inga kommentarer: