10 mars 2008

Hemma igen - helg!

Jaha, då sitter jag här vid mitt skrivbord på jobbet igen. Tillbaka i Sverige. Det känns faktiskt bra! Jag har haft en fantastisk upplevelse, men det är skönt att vara tillbaka hemma igen.

Det var underbart att träffa Jossan och Jens igen!! De hämtade mig vid tåget i Lund i lördags eftermiddag, ungefär vid kvart över fem. Det blev en tur till Mc Donalds och lite kvällsmat (inte för mig dock...) och sedan en tur till Jens syster och kusinerna, eftersom Jossan hade glömt sin jacka där. Hon hade sovit där mellan lördag och söndag.

Sedan - äntligen! - körde vi hem! Härligt!! Det blev till att packa upp presenter till Jens och Jossan. :) Jag hade köpt Global knivar, en t-shirt och saké vin till Jens. Jossan fick tre stycken Hello Kitty, pärlor och två t-shirts. De verkade nöjda och glada!

Själv fick jag massor med kramar och pussar - och det var jag mer än nöjd med! Åhhh, vad jag hade saknat dem!

På kvällen blev det mys i soffan framför Melodifestivalen!

På söndagen så vaknade jag redan klockan fyra på morgonen och låg vaken till klockan sex. Sedan lyckades jag somna om och sov sååå gott till klockan var halv elva, och det gjorde de andra två också! Sedan blev det god - svensk - frukost! Jens stack iväg på kitesurfing kurs och jag och Jossan mös med hennes nya pärlor. Sååå skönt att bara få vara hemma och mysa!

På eftermiddagen var vi hembjudna till Frank och Lotta på middag. Gulaschgryta och kokt potatis! Fatta vad gott!! Mat med fast konsistens! :) Det blev mycket prat, en hel del friidrott och så ännu mera prat! Jätte-mysigt!! Jag har inte träffat dem sedan vi kom hem från Thailand, och dit åker de på torsdag. Jossan har ju varit hos dem förra veckan då hon var sjuk, så det var inte så länge sedan de sågs.

Tog en rejäl dos hostmedicin som jag fick från Lotta, och i natt så sov jag riktigt gott!

Inga kommentarer: