14 mars 2008

Gårdagen

Igår turade jag alltså mellan Helsingborg-Helsingör med jobbet, eller rättare sagt med ett IT-projekt som avslutats. Det blev en trippel-tura, dvs vi åkte fram och tillbaka tre gånger! :)

Sådär mat, jag hade inte förbeställt själv eftersom jag var i Asien då utan det hade någon annan gjort till mig. Så det blev entrecôte...och alla som känner mig vet att det inte är min favorit. Men det var god förrätt och efterrätt så mätt blev jag!

Och trött.....de andra gick vidare efter att vi kommit i land men jag tog bilen hem. Jag var väl hemma runt 22.00 och det är rekord att vara vaken så länge denna veckan! :)

Jens höll på att fixa och trixa med sin packning till St.Anton. Det var den vanliga Jense-packningen med tekniska prylar! :)

Det blev en kort kväll hemma, hoppade i säng mer eller mindre direkt.

Jossan hade varit och badat med skolan och det hade gått bra. Det var andra gången och igår så fick hon tillträde till stora bassängen och där hade de gjort olika övningar med en simlärare - kul och nyttigt!! Hon hade haft kul på gymnastiken också, de hade hoppat trampett upp på plint och hoppat krysshopp och lite annat skoj! :)

Inga kommentarer: